Feestje in 't vooruitzicht?
Belvrijblijvend
Samen vinden we de geknipte formule

A la Carte

Kok aan huis

U nodigt familie, vrienden of zakenrelaties uit, maar ziet er tegen op om zelf te koken? U wil liever genieten en bijpraten met uw gasten, zonder de stress van de keuken? Dan heeft Traiteur Stefaan voor u de oplossing onder de formule "kok aan huis". Met een menu op maat of keuze uit de “a la carte gerechten”. Bij ons in de keuken, bereiden wij het diner zorgvuldig voor. De dag zelf komen we bij u en verzorgen alles: wij dekken de tafel, serveren u een culinair festijn en ruimen nadien alles op. U hoeft enkel uw gasten te ontvangen en te genieten van het hele gebeuren. Interesse? Neem contact op met ons en dan overlopen we samen wat allemaal mogelijk is.

Koude voorgerechten

Gemarineerd zalmhaasje met dille en witte wijn
€11,50
Carpaccio van verse coquilles met paprika en koriander
€15,50
Carpaccio van rund met notenolie en fijne kruiden
€12,50
Salade folle
€15
Oester,scampi, gerookte zalm, serano ham, grijze garnaal, ganzenleverpastei
Cannelloni van gerookte zalm, fijne appel, zure room en grijze garnaal
€13,50
Cocktail van kreeft
€15

Warme voorgerechten

Gebakken coquilles ‘beure blanc’ met groene aspergepunten
€14,50
Toast champignon en fijne spekjes
€10,50
Gebakken ganzenlever met witloof
€12,50
Appelstukjes en pijnboompitjes, wijnsausje
Zeetongfilet opgevuld met mousse van zalm en een scampi
€12,50
Sojascheuten en garnaalsausje
Salade folle
€15
Gamba’s, gepaneerde zeetong, gebakken ganzenlever, kruidige gehaktballetjes
Bouillabaisse
€14
Kabeljauw, zalm, gamba, mossel, garnaal
Gamba’s met kruidenboter en fijne kruiden
€11,50
Gebakken zeebaars met puree van zongedroogde tomaat
€11,50
Kreeft +/- 300gr of 500 à 600 gr
€Dagprijs
  • Belle vue, koud met sla, tomaat, cocktail en mayo
  • Thermidor, gegratineerd met een mosterd-kaassaus en champignons
  • In eigen nat, licht romig sausje met fijne groentjes
  • Geroosterd met kruidenboter en pesto

Hoofdschotels

Deze gerechten kunnen met aardappelgratin, kroketjes, frietjes gebakken pattatjes, of een groentenstoemp.
Gemarineerd lamskroontje met witloof en worteltjes
€18,50
Lamsfilet met lasagne van gegrilde courgette
€17,50
Aubergine en mozzarella
Cote à l’os,gemengde sla en warme sausjes naar keuze
€22
Filet pure met gestoofd witloof
€25
En warms sausje naar keuze
Kalfsfilet met calvadossaus, boontjes, sluiererwten
€15,50
Varkenshaasje met gegrilde groentenmix
€13,50
Gebakken lotte in champagnesaus met een macedoine van groentjes
€17
Gebakken zalm met spek en rode wijnsause
€14,50
Schelvis op Florentijnse wijze en mousseline
€13,50
Kabeljauw met gebakken prei en garnaalsausje
€14,50
Paling in de room, gebakken of in ’t groen
€25
Zeebaars met gegrilde aubergines, en Provençaalssausje
€14,50
Al onze prijzen zijn excl. 12% btw of excl. 6% btw.
Voor bijkomende bediening €30.00 per/u, per/garçon.
Prijzen kunnen schommelen volgens de markt prijzen

Bij minder dan 40 personen komt er €30/u bij voor het bereiden van de gerechten.